לוח זמנים של חדשות רויטרס בשעה 5:00 ET/10 בבוקר GMT


לוח זמנים של חדשות רויטרס בשעה 5:00 ET/10 בבוקר GMT
גבר דקר ביום שישי שלושה אנשים בעיר מלבורן שבאוסטרליה, והרג אחד לפני שנורה ונפצע על ידי המשטרה, שאמרה כי לא נראה כי הפיגוע קשור לטרור.



סנקציות NORTHKOREA-A /

צפון קוריאה דחתה את השיחות בארה'ב כי 'הן לא היו מוכנות': היילי





שגריר ארה'ב באו'ם - צפון קוריאה דחתה את השיחות עם ארצות הברית ביום חמישי כיוון שהן לא היו מוכנות. אמרה ניקי היילי כשהיא קוראת לפיונגיאנג ליישם הסכם ביוני בין שתי המדינות.

לָנוּ.



קליפורניה-צילום/

לשעבר מארין פעל לבדו בירי ברים בקליפורניה: FBI

THOUSAND OAKS, קליפורניה (רויטרס) - חייל ותיק בקרבות ימיים לשעבר פתח באש בבר באזור לוס אנג'לס עמוס סטודנטים לריקודי תור, והרג 12 בני אדם מירי שהדהים את קהילת דרום קליפורניה הבוקולית בעלת מוניטין של בטיחות. .

ארה'ב-בחירה/

מספרים, התרוצצויות מתגלגלות בעקבות בחירות מתוקשרות בפלורידה, ג'ורג'יה

הבחירות בארה'ב בעלות פרופיל גבוה בג'ורג'יה, פלורידה ואריזונה נותרו בלתי פתורות ביום חמישי, יומיים לאחר ההצבעה, כשהסיכוי לאתגרים משפטיים, מספרים וסקירות הצבעה הצביע על הבמה לשבועות אפשריים של אי וודאות.

עֵסֶק

MEXICO-TRADE/

שרי ארה'ב, מקסיקו וקנדה יחתמו על הסכם הסחר ב -30 בנובמבר, אומר הרשמי

שר הקבינט מארצות הברית, מקסיקו וקנדה יחתום על הסכם סחר חדש ב -30 בנובמבר, כך אמר שר הכלכלה של מקסיקו ביום חמישי.

ארה'ב-רוסיה-שמן-סנקציות-בלעדיות/

בלעדי: רוסיה מתעמתת עם רוכשי נפט מערביים על עסקאות חדשות ככל שהסנקציות מתנשאות

מוסדות אנרגיה רוסיות מפעילות לחץ על רוכשי הנפט המערבי להשתמש ביורו במקום דולרים לתשלומים ומציגים סעיפי עונש בחוזים כאשר מוסקווה מבקשת הגנה מפני סנקציות חדשות של ארה'ב.

בידור

מוזיקה-BTS-יפן/

הטלוויזיה ביפן מבטלת את התוכנית של ה- BTS של K-pop על פני חולצת החולצה של פצצת האטום

תחנת טלוויזיה יפנית מסרה כי ביטלה תכנית טלוויזיה ביום שישי עם להקת הבנים הדרום קוריאנית BTS לאחר שחדשות חבר אחד לבש חולצה שעוררה זעם ברשתות החברתיות והתפרשה כמנציחה את הפצצת האטום בהירושימה.

NETFLIX-SATANIC-TEMPLE/

בית המקדש השטני תובע את נטפליקס על שימוש 'סברינה' באלוהות באפומט

ניו יורק - בית המקדש השטני תבע ביום חמישי את Netflix ו- Warner Bros Entertainment, וביקש יותר מ -50 מיליון דולר בגין השימוש הבלתי מורשה לכאורה בפסל של האלוהית עם ראש עיזים בספומט בסדרה Chilling Adventures of Sabrina.

ספורט

חוזה בייסבול-מלב-מנפרד/

בעלי MLB צפויים לאשר את חוזה מנפרד: דיווח

ליגת העל בביסבול הבעלים צפויים לאשר פה אחד הארכת חוזה לחמש שנים לנציב רוב מנפרד כאשר ייפגשו בשבוע הבא באטלנטה, כך דיווחה ארה'ב היום (חמישי).

CRICKET-TEST-LKA-ENG /

ליץ 'פוגע בסרי לנקה, אנגליה ממשיכה בדחיפת הניצחון

GALLE, סרי לנקה, 9 בנובמבר (רויטרס)-ספינר הזרוע השמאלית ג'ק ליץ 'פגע פעמיים במפגש לאחר ארוחת הצהריים כדי לסייע בהפחתת סרי לנקה ל -190 לחמישה בתה כאשר אנגליה התקרבה לניצחון מקיף במבחן הפתיחה ביום שישי .

מגיע

פוליטיקה / עניינים בינלאומיים

ארה'ב-סין/ (PIX) (טלוויזיה)

פומפאו, מאטיס מארחים את עמיתיהם הסינים בוושינגטון

עדכון oneplus

מזכיר המדינה האמריקאי מייק פומפאו ומזכיר ההגנה ג'יימס מאטיס מארחים את הדיפלומט הבכיר בסין יאנג ג'יצ'י ושר ההגנה הכללי וויי פנגי לדיאלוג הדיפלומטי והביטחוני השני בין ארה'ב לסין בוושינגטון.

9 בנובמבר, 12:35 ET / 17:35 GMT

גרמניה-הולוקאוסט/ (PIX) (טלוויזיה)

מרקל בגרמניה מדברת ביום השנה ה -80 לליל הבדולח של הנאצים

הקנצלרית אנג'לה מרקל נואם לרגל יום השנה ה -80 לליל הבדולח, הידוע גם בשם ליל הזכוכית השבור, מסע בחסות המדינה של ביזה והשמדת רכוש יהודי ברחבי גרמניה. ואוסטריה, בבית הכנסת הגדול ביותר בברלין ברחוב Rykestrasse.

9 בנובמבר, 05:00 ET / 10:00 GMT

גרמניה-מדיניות/

מועמדים גרמנים המבקשים להחליף את מרקל כמנהיג ה- CDU נותנים הצהרות

אנגרט קראמפ -קארנבאואר, פרידריך מרז ונס ספאן, שכולם מתמודדים להחליף את מרקל כמנהיגת הדמוקרטים הנוצרים (CDU) - תפקיד שיעמיד אותם בעמדה הפוליטית להיות קנצלר - יגיבו כל אחד.

9 בנובמבר, 09:00 ET / 14:00 GMT

איטליה-רומא/ראש העיר (טלוויזיה)

בית המשפט ברומא צפוי להכריע בתיק נגד ראש עיריית העיר, וירג'יניה ראגי

בית משפט ברומא צפוי לתת את פסק דינו במקרה בו ראש העיר העירוני וירג'יניה רג'י מואשם בשקר לגוף ציבורי על מינוי כוח אדם. אם תורשע, רג'י, שהיא חברה בתנועת 5 הכוכבים, אמרה כי היא תתפטר ותזרק את הבירה האיטלקית לתוהו ובוהו פוליטי טרי.

10 בנובמבר

WW1-המאה/צרפת-טורקיה

ארדואן הטורקי משתתף במלאת 100 שנים לסיום מלחמת העולם הראשונה בפריז

נשיא טורקיה טייפ ארדואן מבקר בפריז כדי להשתתף במלאת 100 שנים לחתימת שביתת הנשק שהביאה לסיומה של מלחמת העולם הראשונה.

10 בנובמבר

אסונות / תאונות

פורטוגל-כבאים/ (PIX) (טלוויזיה)

עשרות צעירים לומדים להיות לוחמי אש בהתנדבות

אחד מבתי הספר הגדולים לכבאים בפורטוגל מגייס מתנדבים צעירים לאחר שריפות קטלניות בשנה שעברה.

10 בנובמבר

כלכלת עסקים

יציאת MEXICO-ECONOMY/INDUSTRIALOUT

מקסיקו-ייצור תעשייתי

9 בנובמבר, 08:00 ET / 13:00 GMT

USA-FED/WILLIAMS

נשיא בנק הפדרל של ניו יורק וויליאמס נותן דברי פתיחה לפני אירוע השקת ספר כוח אדם

נשיא הבנק הפדרלי של ניו יורק, ג'ון וויליאמס, נותן הערות פתיחה לפני ההשקה בספר כוח העבודה באמריקה בניו יורק.

9 בנובמבר, 08:30 ET / 13:30 GMT

USA-FED/QUARLES

סגן יו'ר הפדרל ריזרב קווארלס מדבר במכון ברוקינגס

סגן יו'ר הפיקוח הפדרלי ריזרב Randal Quarles מדבר על 'בדיקת מאמץ' לפני אירוע מכון ברוקינגס: 'עתיד הרגולציה הפיננסית' בוושינגטון,

9 בנובמבר, 09:05 ET / 14:05 GMT

USA-FED/HARKER

נשיא הבנק המרכזי של פילדלפיה, הרקר, מדבר על 'השקעות בכוח אדם לפי מגזר'

נשיא הבנק הפדרלי של פילדלפיה, פטריק האקר, מדבר על 'השקעה בכוח אדם לפי מגזר' לפני ההשקה בספר כוח העבודה באמריקה בניו יורק.

9 בנובמבר, 08:45 ET / 13:45 GMT

אמנות / תרבות / בידור

קולומביה-שלום/תיירות (PIX) (טלוויזיה)

מורדי FARC לשעבר, האו'ם מאחדים כוחות להביא תיירות לאזורי מלחמה ישנים

לוחמים לשעבר מקבוצת המורדים FARC בקולומביה, בסיוע האו'ם , הקימו עסק רפטינג עמוק בדרום האמזונס הדרומית. הפרויקט הוא חלק ממאמצי ההשתלבות מחדש של אנשי הגרילה לשעבר, המקווים למשוך תיירים בינלאומיים.

10 בנובמבר

ספורט

SPORT-DOPING/RUSSIA (PIX) (טלוויזיה)

ראש רוסיה נגד סמים גאנוס מקיים מסיבת עיתונאים

ראש הרשות הרוסית נגד סמים (RUSADA) יורי גאנוס מקיים מסיבת עיתונאים במוסקבה. מעמדה של RUSADA הוחזר על ידי WADA (הסוכנות העולמית למלחמה בסמים) לאחר שריצה איסור של שלוש שנים.

9 בנובמבר, 05:00 ET / 10:00 GMT

WESS-WORLD/ (PIX) (טלוויזיה)

אליפות העולם בשחמט 2018 - מגנוס קרלסן נגד פאביאנו קרואנה

המהלך הראשון משוחק במשחק הפתיחה של אליפות העולם בשחמט 2018 בין האלופה המכהנת, מגנוס קרלסן לבין המתמודד האמריקאי פביאנו קרואנה.

9 בנובמבר, 10:00 ET / 15:00 GMT

(הסיפור הזה לא נערך על ידי צוות Top News והוא נוצר אוטומטית מתוך פיד מסונכתי).